Karting GP Forcarei 2016

Este fin de semana pasado disputábase no circuito A Madalena, situado en Forcarei, a sexta proba do campionato galego de karting coa seguinte lista de inscritos:

PDF
Alevin:
Sendo sete en competición, era hora dos adestramentos. Nestes, foi Hugo Sánchez o piloto co mellor tempo (55.848 seg.).

Sen embargo, este quedaba cuarto na semifinal, superado por Christian Costoya (1º), Miguel Sánchez (2º) e Alejandro Cagiao (3º).

O gañador da proba foi Christian que chegou a case un segundo do segundo clasificado, Hugo Sánchez. A terceira posición foi para Alejandro Cagiao.

Listas-PDF

Cadete:
Oito participantes en total na categoría de Cadete. Onde nos adestramentos lideraba Samuel Romero seguido de Yeray González e Sofía Varela.

Na semifinal as posicións de cabeza non variaban demasiado. Yeray superaba a Samuel así como Yésica tamén supreaba a Sofía conseguindo a terceira praza.

Na final, Yeray foi excluido e a vitoria foi parar a mans de Samuel Romero, por diante de Sofía (2ª) e Yésica (3ª).

X30:
Nesta categoría eran 13 os participantes e nos adestramentos Alberto Varela marcaba o mellor tempo.

Jorge Garnelo e Samuel López eran excluidos nos adestramentos e Aaron Montouto non tomaría a saída. Samuel López e Jorge Garnelo xa non participarían na semifinal e na final.
Alberto Varela sería o gañador da semifinal con un tempo de 9:34.811 despois de doce voltas, seguido do piloto Jorge Garnelo (3º) e Xosé Montouto (2º).

E así, liderando de principio a fin, Alberto Varela faciase coa vitoria da final completando o podio igual que na semifinal.

KZ2:
Cinco participantes para esta categoría. Nos adestramentos o mellor tempo era para David Senra.

Na semifinal a clasificación tiña a mesma orde e seguía David Senra en cabeza.

Na final Adrián Vaz conseguía gañar a David Senra, quedando este segundo, por diante de Adrián Silva que na semifinal só puido completar unha volta.

Isto foi todo o sucedido este fin de semana no Gran Premio de Forcarei do Campionato Galego de Karting.
Primeira noticia en Condado Racing do Campionato Galego de Karting, esperamos ter máis noticias ademáis desta. Non dispoñemos de imaxes nin vídeos, intentaremos ter para próximas ocasións.